פודקאסט עם פופקורן | ליאור פרנקל
קצת על ליאור פרנקל -
עורך ומגיש את "פודקאסט עם פופקורן" , יזם, יועץ עסקי, מדריך קריירה, ואחד מהאנשים המשפיעים בימינו בתחום הדרכה הטכנולוגית. בהווה, ליאור שותף בבית הספר לעולם החדש – Jolt, ומכהן בתור ה – CPO.
בין היתר ליאור מעביר הרצאות בנושא, בארץ ובחו"ל (TEDx, H-Farm, WebSummit, Junction, ועוד),
וכתב רב מכר בשם "אני רוצה הכל", אשר יצא בהוצאה לאור פרטית, וכרגע נמכר כעותק דיגיטלי באתר של ליאור.
בעברו, לפני שהצטרף ל – Jolt, ליאור ייסד והיה מנכ"ל בבית הספר דיגיטאלי לעצמאיים בתחום הקריאייטיב – "nuSchool", בו ניהל, הדריך, והיה למנטור של עשרות אלפי תלמידים מרחבי העולם ומהארץ כמובן.
קצת על "פודקאסט עם פופקורן" -
בפודקאסט, ליאור פרנקל, מראיין בכל פרק אנשים מעניינים ומיוחדים, אשר מתחזקים בהצלחה קריירות מיוחדות ומשולבות. לדוגמא – ליאור מנסה להפיק וללמוד כמה שיותר מידע מכל ראיון עם כל אורח, להשראה וידע. בכל פרק תישאל שאלה מהותית אשר תוביל ותמקד את הראיון.
האזנה נעימה!
שיחות עומק שעוזרות להבין את העולם החדש שאנחנו חיים בו, להסתגל אליו, ולנצל את ההזדמנויות החדשות שהוא מביא. אנחנו מדברים על החידושים בתחום הקריירה, הכלכלה, הפסיכולוגיה, המדע.
**
פודקאסט שעוזר לכל מי שרוצה לבנות לעצמו קריירה משמעותית, או לנהל, או לפתוח עסק, סטארטאפ, פרויקט צד, או להיות עצמאי.ת – וללמוד מכל אלו שכבר עשו את זה
**
ע״פ אתר ליסטןנוטס.קום, פופקורן נמצא באחוז העליון של הפודקאסטים בעולם מבחינת מספר השמעות והורדות.
**
לא מכירים את פופקורן? הנה הקטלוג מסודר על פי נושאים
https://bit.ly/popcorn-start
**
ליאור פרנקל הוא יזם בתחום החינוך והקריירה, כתב חמישה ספרים (עברית ואנגלית), בעל פלטפורמת התוכן ״העולם החדש״, ואב מאוהב לנור
איך להשתמש בילדות קשה כמנוע להצלחה והתפתחות אישית? איך להגיע לפרסם ספר בהוצאת ספרים בינלאומית? איך להתאים את התוכן שלך לקהל? והאם באמת אפשר להתפרנס מכתיבת בלוג?
עז תלם הוא בלוגר האוכל האהוב עליי. הוא דוגמא קלאסית לאיש העולם החדש שפיתח קריירה שלא הייתה קיימת וגם לא הייתה יכולה להתקיים בעבר הלא רחוק.
למרות שהבלוג שלו נראה טיפה מיושן ולא מצטלם יפה לעידן האינסטגרם – עז הוא בלוגר האוכל המוביל בישראל, והמספרים של הבלוג שלו לא משקרים. דרך מתכונים מפורטים והליכה עקבית אחר האמת שלו, הוא רוצה לעזור לאנשים להרגיש בנוח במטבח שלהם.